[DiRT Rally] VGP Cupen 2016 – Tyskland 13-15 Maj

5 Germany inv

.

Välkommen till VGP Cupen 2016 i DiRT Rally

För mer info och anmälan klicka på länken nedan:
Anmälan – Läs noga för att undvika missförstånd. Vid problem kontakta Backlin@VGP.se

.

Behåll namn och nummer på Steam och Dirtgame.com tills Tisdagen den 17 Maj så det blir rätt när resultatlistan ska göras, tack!
Kontrollera så ditt namn är rätt på Dirtgame.com och inte bara på Steam, för att uppdatera namnet räcker det med att köra en daily med det nya namnet.

En förändring har tillkommit jämfört med tidigare tävlingar. Jag säsongsjobbar och börjar jobba nu i helgen. Detta innebär att jag kan inte sitta uppe till midnatt på Söndag och ber nu er vänligen att behålla namn och nummer fram till TISDAGEN den 17 Maj, Tisdagar kl 00.01 (eller när ni ser att resultatet är presenterat av VGP) är det fritt fram att byta tillbaka till era egna nicks i DiRT Rally, MEN detta betyder INTE att tävlingen är slut på Måndag kväll, tävlingen slutar som vanligt kl 23.59 på Söndag. Man vet aldrig när resultatet sparas, ibland kan det vara 00:01 på Måndag, ibland efter 21.00 på Måndag så bli inte sur om du kör på under Måndagen och inte kommer med ifall jag sparat resultatet innan din körning.

.

Resultatlistor för denna cup hittar du här:
VGP Cupen 2016 – Resultat

Leave a comment