rFactor 2

rFactor 2 är en realistisk racingsimulator utvecklad av Image Space Incorporated. rFactor 2 erbjuder det senaste som tillåter spelare att anpassa både bil och raceupplägg, fin grafik, ett välfungerande multiplayer-läge, och toppen av realistisk racing. rFactor 2 stöder många olika klassers banracing med banförhållanden som ändras realistiskt, engagerande ljudmiljö och fotorealistisk grafik.

Man kan välja att tävla mot  AI-bilar eller i Multiplayer-läge mot andra människor. Spelet tillåter även natt- och mörkerkörning med en fullt fungerande 24-timmars funktion plus ändrande väderförhållanden som t.ex. regn. Banorna plockar även upp gummi när bilarna kör så att ytans greppnivå ändras då bilar kör på banan. Man kan köra hela 24-timmars lopp i multiplayer-läget med hjälp av förarbyten som är implementerat i spelet. Racing-community:t jobbar även kontinuerligt med fler bilar och banor, plus att massvisd av andra add-ons finns att ladda ner.

rFactor 2 utvecklas hela tiden vilket innebär att det kommer fortsätta uppdateras i många år framöver vilket innebär att listan med funktioner kommer växa med tiden!