Live For Speed (LFS)

 

Hotlap Championship 2018 – Click here

 

LFS är ett bra alternativ för dig som inte spelat så mycket simulator tidigare, det är lätt att förstå sig på och har nästan alla bilsports grenar samlade i samma spel. Det finns banracing, rallycross, rally, drifting, dragrace, ovla och mycket mer. Här kan du prova på och känna efter vilken gren som passar dig, och efter du listat ut vad du gillar så kan jag hjälpa dig vidare med ett mer inriktat spel just för dig.

Om du inte är så kräsen över hur det grafiska är så finns det många fördelar med LFS, du kan bygga dina egna banor “in game” och dina vänner kan tävla på din modifierade bana. Sen har LFS gått ifrån detta med arcade känslan och har lagt ner otroligt mycket tid på att få just körglädjen och simulatorkänslan att sticka ut framför att det ska se snyggt ut.

LFS är billigt, har nästa alla bilsportgrenar, BRA känsla, lättdrivet för din dator, passar perfekt för nybörjare eller proffs inom virtuell racing och fram för allt så är det roligt.

 

 

Vi har för tillfället 2 st servrar uppe:
SBF VGP
SBF VGP HC

 

Här är hemsidan där du kan läsa mer om denna simulator, du kan även köpa det via LFS´s hemsida, S2 elle S3 licens rekommenderas. Demo är gratis.
https://www.lfs.net/

På våran Facebooksida kan ni följa vad som händer inom VGP, event, tävlingar och nyheter.
https://www.facebook.com/vgp.se

 

 

 


Om du har svårt att se när du kör rally eller rallycross för att bilden skakar för mycket? Vi har lösningen.

lfs_00000160

Leave a comment