Anmälan till VGP DiRT Rally Cup 2017

Välkommen till VGP DiRT Rally Cup 2017
( Januari – Juni )

 inbjudan-cupen


Enbart till PC

Vi kommer köra en deltävling i månaden, 6 totalt (Januari till Juni). Alla 12 sträckor skall köras varje deltävling.
Du anmäler dig till hela säsongen, så hoppa inte ur ligan efter en deltävling, alla tävlingar kommer köras i samma liga. (VGP Cupen)

I år kommer vi inte följa WRC schemat när det kommer till vilket land som ska köras, utan det kan bli precis hur som helst. Alla 6 länder kommer köras en gång under denna cup.

Tävlingarna kommer börja på en Torsdag kl: 00.00 och avslutas på en Söndag kl: 23.59. Du har alltså 4 hela dygn på dig att genomföra 12 sträckor. (resultatet sparas manuellt under Måndagen, läs nedan hur du skall göra med ditt namn för att kunna ta poäng)

Enbart 70´s klassen kommer vara tillgänglig under dessa 6 månader/tävlingar. Du behöver inte äga en egen bil, alla kommer få köra med max uppgraderade bilar så man behöver inte köpa bilen du ska tävla med.

bilarna


Poängsystem
Namnlösasdasd
Resultatlistor för denna cup hittar du här:
http://www.vgp.se/vgp-cupen-2017/


Regler:

Enbart assists OFF kommer registreras under hela cupen, och du kommer INTE kunna starta om en sträcka eller hela tävlingen. Om du kör av och förstör din bil så illa att den ej går att köra till mål så bryter du och får ta nya tag till nästa tävling, kör smart och kom i mål är ett tips.

Vad betyder assists off?
Dessa inställningar på bilden nedan är godkända för att det ska räknas som “assists off” i DiRT Rally.
“Clutch Override” kan även stå på ON för att det ska räknas som “assists off” (smaksak)
“Transmission” kan ha alla alternativ förutom automat.
Allt under GAMEPLAY är personliga inställningar och påverkar inte “assists off”
12373151_10153151483832554_8169771715189152781_n

 


Namnkrav:

Vi kräver att du har ditt riktiga namn in-game (på steam och dirtgame.com) Då vi gör detta seriöst och vi kommer eventuellt skriva ut resultatlistorna i tidningar och annan media, det ser inte så bra ut om tex “RallySladdKalle” eller “Mr. Killer 1337” står i resultatlistan, det är mycket trevligare om du har ditt riktiga namn istället.

Du kommer även få ett nummer som skall placeras före ditt namn in-game, och detta gör vi enbart för att slippa förvirring när två stycken förare har samma namn.
Såhär bör det se ut in-game (exempel)

52. A. Andersson [sponsor/team]
73. Anders Andersson [sponsor/team]

Namnet behöver enbart vara aktivt på steam och dirtgame.com under tävlingsdagarna och vid anmälan/insläppet, all övrig tid får man ha precis vilket namn man så önskar.
Felaktigt nummer och namn på resultatlistan resulterar i att du blir diskvalificerad och föraren under dig tar din plats och poäng.
(För att garantera att du inte byter namn för tidigt efter en deltävling så rekommenderar vi att du behåller namn och nummer hela Måndagen efter tävlingshelgen, resultatet sparas manuellt natten till Måndagen eller under Måndagen, när ni ser resultatet presenteras på Facebook eller här på hemsidan så är det 100% säkert att byta namn)Hur man anmäler sig

1. Skriv ett mail till Backlin@vgp.se med rubriken VGP DiRT Rally Cup och i mailet skriver du ditt för och efternamn och eventuell sponsor/team. Inom några dagar ska du få svar med ett startnummer. (mailet kan hamna i spam så kolla där också)
2. Byt till ert nummer och riktiga namn på steam (tex 36. A. Andersson eller 36. Anders Andersson), sen starta upp DiRT Rally så uppdateras namnet på våra listor
3. Ansök om att få delta i ligan “VGP Cupen” (request to join) KLICKA HÄR
(Dessa 3 punkter är mycket viktigt att du genomför i rätt ordning)

 

OM allt stämmer så kommer du bli insläppt till “ligan” inom några dagar, blir du EJ insläppt så ber jag er kontakta mig via Backlin@vgp.se så kommer jag förklara vad som är fel i din anmälan.
Du kommer alltså inte få ditt namn i listan nedan eller bli accepterad i ligan om du inte har gjort allt på rätt sätt.


Startnummer och resultatlista för VGP DiRT Rally Cup 2017
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dBoRz7ygQiTt6WIp2UOz_AgKygKsO6H6_sTp12fquz0/edit?usp=sharing


Facebook:
https://www.facebook.com/vgp.se
https://www.facebook.com/SBF-Virtuell-Bilsport-408633002645321
Hemsidor:
http://www.vgp.se/
http://sbf.se/Sportgrenar/Virtuellbilsport/